Motoroljor för kommersiella fordon

Extrema förhållanden är vår vardag - unik prestanda för nordiskt klimat

Att ens bränsle och smörjmedel fungerar väl är mycket viktigt, speciellt för alla som använder fordon i proffsbruk. Genom att använda Nestes motoroljor och smörjmedel kan du vara säker på att prestandan hos din utrustning bibehålls och att den fungerar tillförlitligt även under utmanande förhållanden. Nestes smörjmedel är utvecklade i samarbete med världens ledande tillverkare av tunga fordon och utrustning. De tillsatsämnen som används i Nestes motoroljor är valda med omsorg för att öka prestandan och säkra att produkten presterar på bästa möjliga sätt, under alla förhållanden.

Nestes motoroljor för kommersiella fordon har officiella godkännanden från relevanta tillverkare

Nestes motoroljor uppfyller, och i många fall överskrider, de miljökrav som finns inom branschen. Produkterna bygger på den senaste kunskapen om vad som  sker i motorn och vad den behöver. 

Våra produkter är utvecklade i Finland och klarar de krävande och varierande förhållanden som gäller i Norden. Eftersom de kan prestera i vårt hårda, nordliga klimat, kan de prestera var som helst. Att använda sig av någon av produkterna i vårt breda utbud av smörjmedel tillsammans med Neste MY Förnybar Diesel eller något av våra andra bränslen är en vinnande kombination för alla som arbetar professionellt med tunga fordon.

Att arbeta med att utveckla både smörjmedel och bränslen gör att vi på Neste har en bred kunskap om hur en motor fungerar och hur man utvecklar kvalitativa produkter för den.

 

Välj smörjmedel

Neste ReNew produkter